E-SZKOŁA ZS3 nr 3

Strefa Rodzica - dokumenty do pobrania

Statuty, regulaminy, procedury, zebrania, dzwonki itp... Więcej...

MENU OBIADOWE - stołówka szkolna

Wypożyczalnia rowerów trójkołowych i sprzętu rehabilitacyjnego

Regulamin, dokumenty, informacje... Więcej

Internat dla uczennic - POLECAMY!

Punkt konsultacyjny

Punkt konsultacyjny dla rodziców i nauczycieli. Więcej...

Jesteśmy na Facebook

Jesteśmy też tutaj!

Zespół Szkół Nr 3

ZSnr3 Zapoznaj się ze wszystkimi typami szkół, które wchodzą w skład naszej placówki.

Wsparcie

Nasz kanał na Youtube!

youtube

Ostatnio na Youtube

Wirtualne Zakończenie Roku Szkolnego 2019/2020

LOKOMOTYWA - DZIEŃ DZIECKA 2020

Kocham Cię Mamo...

Branżowa Szkoła I Stopnia

Szkoła Przysposabiająca do Pracy

Selfie z Flagą M

Pandemia

Nasi szkolni felinoterapeuci online ;)

Nauka zdalna - prace naszych uczniów

Radość najpiękniejszych lat w naszym wykonaniu

Klub Świetlik

Rehabilitacja 25Plus

Statystyki

Odsłon artykułów:
3457074

Odwiedza nas 7 gości oraz 0 użytkowników.

Powiatowy Ośrodek Koordynacyjno-Rehabilitacyjno-Opiekuńczy

 

Uczestniczyliśmy w szkoleniu gastronomicznym i florystycznym

pasjoterapiaUczniowie Szkoły Przysposabiającej do Pracy brali udział w szkoleniu gastronomicznym i florystycznym, w ramach wspólnie realizowanego projektu ze Stowarzyszeniem Edukacyjno - Teatralnym Teatr Nasz -?Pasjoterapia? Jest to projekt realizowany od 2012r i współfinansowanego przez PFRON.

Zajęcia odbywały się od maja 2012 roku do marca 2013 roku. Szkolenie z zakresu przygotowywania potraw oraz przygotowania kompozycji florystycznych, przyczyniało się do podnoszenia kompetencji zawodowych uczestników. Szkolenia odbywały się w lutym i marcu 2013r. Uczestnicy poznawali sposoby przygotowania i wstępną obróbkę artykułów spożywczych, podstawy obsługa klienta i zasady bezpieczeństwa i higieny pracy, przygotowywanie półproduktów, przygotowywanie dań i potraw. Poznawali czynności porządkowe, obsługę sprzętu gospodarstwa domowego. Uczestnicy na zajęciach będą wykonywali zestawy obiadowe: dodatki, potrawy mięsne gotowane, smażone, pieczone i duszone, półmięsne, mączne, desery i ciasta. Poznawali zasady nakrywania stołów, dekoracji oraz podawania. Dekoracje na stołach były wykonywane przez grupę uczniów, uczestniczących w szkoleniu florystycznym. Wszyscy uczestnicy szkoleń otrzymają zaświadczenia podczas uroczystego podsumowania projektu.

  • IMG_0632
  • IMG_0635
  • IMG_0639
  • IMG_0640
  • IMG_0642
  • IMG_0859
  • IMG_0861
  • IMG_0864
  • IMG_0878
  • IMG_0882
  • IMG_0883
  • IMG_0884
  • IMG_0891
  • IMG_0892
  • IMG_0893
  • IMG_0895
  • IMG_1001
  • IMG_1004
  • IMG_1010
  • IMG_1011
  • IMG_1023
  • IMG_1025
  • IMG_1028
  • IMG_1031
  • IMG_1033
  • IMG_1034
  • IMG_1036
  • IMG_1037
  • IMG_1039
  • IMG_1040
  • IMG_1041
  • IMG_1048
  • IMG_1049
  • IMG_1050
  • IMG_1051
  • IMG_1053
  • IMG_1054
  • IMG_1057
  • IMG_1058
  • IMG_1059
  • IMG_1060
  • IMG_1064
  • IMG_1065
  • IMG_1066
  • IMG_1068
  • teatr-nasz-1
  • teatr-nasz-2
  • teatr-nasz-3
  • teatr-nasz-4
  • teatr-nasz-5
  • teatr-nasz-6