Weźmiemy udział w szkoleniach online
- Szczegóły
- Kategoria: ZSZ
- Opublikowano: poniedziałek, 28.10.2013 15:42
- Magdalena Psykowska
Uczniowie Zasadniczej Szkoły Zawodowej z klasy III gastronomicznej zakwalifikowali się na szkolenie przy pomocy e-learingu i webinaru pt.: ?Atrakcyjność kuchni regionalnej jako przewaga konkurencyjna w gastronomii?, którego celem jest promowanie gęsiny i tradycyjnych produktów
z naszego regionu. Nasza szkoła znalazła się w gronie 13 szkół, w tym 10 z Województwa Kujawsko - Pomorskiego. W trakcie szkolenia uczniowie będą mogli skorzystać z modułow szkoleniowych prezentujących możliwości zastosowania potraw z gęsi i dodatków w naszej kuchni. Więcej o szkoleniu na stronie http://www.kujawsko-pomorskie.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=25382&Itemid=1
Opiekunem uczniów jest Maria Krasucka.